I. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi!

Toplum Ruh Sağlığı Gönüllüleri Derneği (TORSAG) ilk olağan genel kurulunu 03 Aralık 2014 tarihinde Kanuni E.A.H. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Eğitim Salonu’nda yaptığı toplantıyla gerçekleştirdi. Toplantıya Derneğin kurucu üyelerinden ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Abdullah Cantürk ile Başhekim Doç. Dr. İsmet Durmuş ve yine kurucu üyelerimizden Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Alparslan Kapısız ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hemşire Ayşe Durkan katıldılar.

Tanışma sonrasında yapılan basın açıklamasıyla birlikte genel kurul gündemine geçildi. Genel kurulda yapılan oylama sonrasında İsmet Durmuş, M. Engin Kara, Mustafa Birol, Neriman Aras, Nuray Dur, Recai Genç ve Sezgin Tutcu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne, Abdullah Cantürk, Bayram Yılmaz, Hakan Yılmaz, İlhan Barutcu ve Melik İnce Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği’ne seçildi. Denetleme Kurulu Üyeliği’ne ise Alparslan Kapısız, Ayşe Durkan ve Dursun Ali Uzunhasanoğlu seçilirken Yedek Üyeliğe Hayriye Eraydın, Kübra Özbek ve Nafiye Dilaver seçildiler.

Kurul sonrasında düzenlenen kokteyli takiben neyzen Sayın İlhan Barutcu bir ney dinletisi sundu. Kongre dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Üsttekiler (soldan sağa): İlhan Barutçu, Nuray Dur, İsmet Durmuş Alttakiler (soldan sağa):  Hakan Yılmaz, Mustafa Birol, Sezgin Tutcu, Neriman Aras

Üsttekiler (soldan sağa): İlhan Barutcu, Nuray Dur, İsmet Durmuş

Alttakiler (soldan sağa):  Hakan Yılmaz, Mustafa Birol, Sezgin Tutcu, Neriman Aras

Soldan sağa: Nuray Dur, İlhan Barutçu, Abdullah Cantürk, İsmet Durmuş, Alparslan Kapısız

Soldan sağa: Nuray Dur, İlhan Barutcu, Abdullah Cantürk, İsmet Durmuş, Alparslan Kapısız

Neyzen İlhan Barutçu (K.T.Ü. Devlet Konservatuvarı)

Neyzen İlhan Barutcu (K.T.Ü. Devlet Konservatuvarı)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ